Friday 4 June 2010

Food

I have no idea what these are called. However, they are usually cooked with pounded groundnuts:


Caterpillars at the market:


Cooked caterpillars:


Chicken foot with nsima. (There was something else for dinner as well. Chicken feet are a special delicacy.):


Kapenta at the market:


Cooked kapenta:


Dried maize:


Dried maize cooked with pounded groundnuts:

5 comments:

  1. Hei!

    Luin kaikki blogimerkintäsi yhteen putkeen, kun siivosin sähköpostiani ja törmäsin Sinikan antamaan linkkiin. Aika eksoottista menoa tuntuu olevan! Ruoat näyttää hyviltä, täällä pakattujen ja prosessoitujen einesten parissa tuollainen todellinen lähiruoka kyllä houkuttelee. Miltä toukat maistuvat? Itse olen syönyt toukkia (kylläkin vähän erinäköisiä) Etelä-Kiinassa, niiden maku ja rakenne muistutti jossain määrin juustonaksuja.
    Mukavaa talvea sinne etelään.

    Matti

    ReplyDelete
  2. How much of this stuff did you try yourself?

    Regards
    Robert

    ReplyDelete
  3. Matti,

    Totta, on ihanaa kun voi ostaa vihannekset ja hedelmät lähitorilta. Joskus tosin mietityttää, että suomalaisella terveystarkastajalla voisi olla sananen sanottavana hygieniaoloista, kun esim. lihaa myydään torilla.

    Toukkien maku ei ollut erityisen mieleenpainuva, mutta rakenne oli tosiaan vähän sellainen juustonaksumaisen rapea.


    Robert,

    I've tasted all of them naturally. Caterpillars only once though.

    ReplyDelete
  4. From all the stuff mentioned I can´t imagine how to eat chicken foot. From the consistency it must be like rubber, or?

    Regards
    Robert

    ReplyDelete
  5. There isn't really a lot to eat in a chicken foot. Just the skin and a bit of meat.

    ReplyDelete